Laita liivatteet likoamaan. Vaahdota keltuaiset ja sokeri vesihauteessa koko ajan vatkaten, kunnes vaahto osoittaa kypsymisen merkkejä eli se on kuohkeaa ja alkaa pysyä kasassa. Vesihauteen vesi saa olla höyryävää muttei kiehuvaa.
Ota kulho pois liedeltä ja jäähdytä vaahto kylmällä alustalla vatkaten (voit käyttää esim. jääpetiä kulhon alla), lisää vaniljasokeri. Sekoita sitten rahka ja smetana joukkoon, sekä raastettu sitrushedelmienkuori. Lisää mantelijauhe (allergikot voivat jättää mantelin pois). Sulata liivate pienessä määrässä lämmintä nestettä ja sekoita se hyvin massan joukkoon.
Asettele perunalimppuviipaleet leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Sirottele tomusokea limppuviipaleiden päälle ja paahda tomusokeri rapeahkoksi uunin ylävastuksilla. Karamellisoituminen kestää noin 3-4 minuuttia 220 asteessa, aika on viitteellinen uunin vastuksien tehosta riippuen.