Maku, puhtaus, perinteet

Terveellisyys ja puhtaus ovat olleet jo kahdeksan vuosikymmenen ajan tärkeimmät tuotteitamme määrittävät tekijät. Kun nämä määreet yhdistetään omalla nimellään laadusta vastaavaan perheyritykseen ja pitkään kokemukseen, välittyy kuluttajalle leivästä turvallinen mielikuva, jota haluamme vaalia. Mikään ei ole meille parempi mittari onnistumisesta, kuin luottamus tuotteidemme terveellisyyttä, puhtautta ja herkullista makua kohtaan.

Uotilan leipomo hyödyntää teknologiaa

Uotilan leipomo valmistaa perinteistä leipää käyttäen hyödykseen huomispäivän modernia teknologiaa ja innovaatioita. Leipämme eivät sisällä mitään keinotekoisia tai kemiallisia ainesosia. Tapamme toimia ei välttämättä ole se helpoin tai kustannustehokkain. Se on kuitenkin meille valinta, jonka myötä me pystymme takaamaan kuluttajalle puhtaat ja turvalliset tuotteet. Näiden ominaisuuksien lisäksi leivissämme voi maistaa pälkäneläisen perheyrityksen aidon kosketuksen.

Tuoreet leivät taikinan juurilta

Leipomon myymälämme sijaitsee Iltasmäessä Pälkäneellä. Voit ostaa tuoreet leivät suoraan sieltä, missä ne valmistetaan, ja on valmistettu 1960-luvun alusta lähtien. Myymälässämme on myös kahvila, jossa voit pysähtyä hetkeksi oman kiireesi keskellä, aistimaan suomalaisen perheyrityksen tunnelmaa. Myymälä-kahvilamme palvelee jokaisena arkipäivänä klo 8:30-17:00.

Tervetuloa käymään!

Faktoja leipomosta

 • 0
  perustettu
  Pälkäneellä
 • 0
  .
  sukupolvi
  töissä leipomolla
 • 0
  ammattitaitoista
  työntekijää
 • sydänikoni
  terveellistä ja
  puhdasta leipää
 • 0
  %
  kotimaisia
  viljoja
 • yli
  0
  milj.
  leipää
  vuodessa

HYVINVOINTIA LEIVÄSTÄ

Tuotteemme ovat valmistettu puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Leipämme eivät sisällä mitään keinotekoisia tai kemiallisia ainesosia. Perinteinen leivonta ja tuotteiden korkea laatu vaativat onnistuakseen pitkälle kehitettyä, innovatiivista teknologiaa.

LUE LISÄÄ

LEIPOMO JO NELJÄNNESSÄ POLVESSA

Uotilan Leipomon tarina sai alkunsa Kantokylässä Mikonmäen talossa vuonna 1941, kun Hilma Uotila käynnisti leipomon toiminnan, unelmanaan tarjota puhtaita makuelämyksiä aidon hämäläisleivän muodossa. Lähes 80 vuotta myöhemmin leipomotoimintamme on hyvin erinäköistä, mutta samat perheyrityksen arvot ohjaavat silti toimintaamme.

LUE LEIPOMON TARINA

Löytyykö Uotilan leipää lähikaupastasi?

Toimitamme leipää koko Suomeen. Mikäli lähikauppasi hyllyiltä ei löydy leipäämme, kannattaa kaupan henkilökunnalle esittää toive leivän lisäämisestä valikoimaan.