10 suosituinta välipalareseptiämme

Paras välipala on herkullinen, nopea ja terveellinen. Uotilan Leipomon suositut limput toimivatkin erinomaisena lähtökohtana välipaloille, jotka maistuvat niin lapsille kuin aikuisille. Tältä sivulta löydät 10 välipalaideaa ja valmiit reseptit jokaisen toteuttamiseen. Mukavia herkutteluhetkiä!

Raikas kesäleipä

Jotain kevyttä, raikasta, mutta ruokaisaa? Kokeile tätä ihanaa kesäleipäreseptiä. Maalaisruislimppu, raejuusto ja mansikat luovat ihanan makean ja suolaisen yhdistelmän. Ja mikä parasta, tämän välipalan valmistus käy myös käden käänteessä.

Katso koko resepti

kana-ceasarleipä

Kana-ceasarleipä 

Herkullinen kana-caesarleipä yhdistää klassisen caesar-salaatin ja suositun Uotilan Perunalimpun. Tästä reseptistä on moneen, sillä se soveltuu niin välipalaksi kuin hienomman illallisen alkuruoaksikin. Kana-ceasarleipä on takuuvarma koko perheen suosikki!

Katso koko resepti

Tomaatti-mozzarellaleipä

Todella helppo ja nopea tomaatti-mozzarellaleivässä maistuu italialaisesta keittiöstä tutu maut. Tarvitset vain tomaattia, mozzarellaa, öljyä ja basilikaa. Kokeile uutuustuotteemme Lapin Puikulaperunaleivän kaverina!

Katso koko resepti

Tomaatti-mozzarellaleipä
Fetalevite

Fetalevite

Maukas fetalevite on nopea valmistaa ja siitä riittää iloa useammaksi päiväksi. Valmistamalla fetalevitteen valmiiksi jääkaappiin on se kätevästi nautittavissa heti kun välipalanhimo iskee!

Katso koko resepti

Mätidippi

Mätidippi on yksi eniten käytettyjä reseptejämme, eikä ihme! Helposti valmistuva juhlallinen mätidippi kruunaa niin viikonlopun tai juhlien tarjoilupöydän.

Katso koko resepti

mätidippi
Paahtopaisti-vuohenjuustoleipä

Paahtopaisti vuohenjuustoleipä

Kaipaatko jotain ruokaisampaa välipalaa? Kokeile Uotilan Perunalimppua yhdessä vuohenjuuston ja paahtopaistin kanssa. Täyttävää ja herkullista!

Katso koko resepti

Koululaisen kinkkuleipä

Klassikkoyhdistelmä syntyy kinkusta, juustosta ja paprikasta. Tämä välipala on takuuvarma valinta esimerkiksi koululaisille. Energiaa ja iloa päivään maistuvasta välipalasta!

Katso koko resepti

Koululaisen kinkkuleipä
Falafel-leipä

Falafel-leipä

Ruokaisan ja maistuvan kasvisleivän voi tehdä monella tavalla. Falafelit ovatkin loistava valinta, kun haluat kasvispainotteisen, mutta täyttävän välipalan. Paista falafelit rapeaksi ja nauti itse tehdyn jogurttikastikkeen kera, nam!

Katso koko resepti

Parsa-avokadoleipä

Raikas parsaleipä on täydellinen välipala. Tiesithän, että aina parsaa ei tarvitse kypsentää vaan se toimii ihanan rapsakkana herkkuna myös tuoreeltaan?

Katso koko resepti

Uuotilan superherkkulauta

Superherkkulauta

Kokoamalla näyttävän superherkkulaudan varmistat, että sopivaa naposteltavaa löytyy jokaiseen makuun. Valitse mukaan omat suosikkileipäsi ja täytteesi. Mitä monipuolisempi tarjonta, sen parempi!

Katso koko resepti

Löydä lisää herkullisia reseptejä reseptipankistamme!

Rakastamme hyvää ruokaa ja siksi olemmekin koonneet monipuolisen reseptipankin, josta löydät lisäinspiraatiota kotona kokkailuun. Käy tutustumassa suosittuihin resepteihimme ja nauti!

Tutustu kaikkiin resepteihin