pestomunat

Uotilan pestomunat

Pesto on monelle tuttu ja se sopiikin todella hyvin Uotilan leipien kanssa. Pestomunat on helppo ja nopea herkku ja sopii mainiosti vaikka viikonlopun myöhäisille aamuille.

  • Aamupala
  • Perunalimppu

Ainekset

  • perunalimppua4 viipaletta
  • kananmunaa4 kpl
  • rypsiöljyä2-3 rkl
  • pestoa (pesto genovese)4 rkl
  • 4 rouhaisua merisuolaa myllystä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna paistinpannu ja laita rypsiöljy pannulle. Lisää pesto pannulle neljänä kasana ja levitä niitä hieman.
  2. Riko kananmunat jokaisen pestokasan päälle. Paista munat kypsäksi, niin että valkuainen on kypsä ja keltuainen hivenen raaka. Halutessasi voit paistaa kananmunat molemmilta puolilta, lisää tuolloin tarvittaessa vielä rypsiöljyä ettei kananmuna tartu pannuun kiinni.
  3. Rouhaise merisuolaa myllystä jokaisen kananmunan päälle ja nosta paahdetun leipäviipaleen päälle.
  4. Nauti kirsikkatomaattien tai paprikasiivujen kanssa.

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

LISÄÄ SAMANKALTAISIA RESEPTEJÄ