Feta on oiva kaveri monelle leivälle, aina ruisleivästä saaristolaislimppuun! Levitteenä fetajuustosta onkin helppo nauttia leivän kanssa milloin tahansa kun se on vain valmistettu jääkaappiin, tämä resepti onkin mukavaa luksusta arkeen!
Aamupala
Iltapala
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton
Saaristolaislimppu
Välipala
Jaa:
Ainekset
maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia tai Viola)100 g
fetajuustoa tai fetatyyppistä juustoa (esim. Heikkilän juustolan valkoinen juusto)50 g
oliiviöljyä2 rkl
3-4 rouhaisua mustapippuria pippurimyllystä
(2 rouhaisua merisuolaa myllystä)
Valmistusohjeet
Laita tuorejuusto kulhoon ja murenna fetajuusto joukkoon. Sekoita juustot keskenään ja lisää sen jälkeen loput ainekset, sekoita tasaiseksi massaksi. Maista suolaisuus ja lisää suolaa tarvittaessa.