Kylmäsavustettu poro ja sienet kuuluvat voimakkaasti syksyyn, ja ne sopivatkin loistavasti Saaristolaislimpun makupariksi.
Alkuruoka
Saaristolaislimppu
Jaa:
Ainekset
10 annosta
metsäsieniä kuutioituna300 g
punasipulia pilkottuna¾ dl
täysmajoneesia½ dl
ranskankermaa½ dl
Mustapippuria ja hienoa merisuolaa
kylmäsavustettua poronpaistia200 g
ruukku salaattia1
Valmistusohjeet
Valuta sienet hyvin. Lisää sienien joukkoon pieneksi pilkottu punasipuli, täysmajoneesi ja ranskankerma. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja rouhi reilusti mustapippuria joukkoon ja mausta tarvittaessa suolalla.
Levitä salaatinlehdet limppuviipaleiden päälle. Laita päälle reilusti sienisalaattia ja muutama siivu kylmäsavustettua poroa. Leipä on valmis herkuteltavaksi.