Uotilan poroleipäresepti

Poroleipä

Kylmäsavustettu poro ja sienet kuuluvat voimakkaasti syksyyn, ja ne sopivatkin loistavasti Saaristolaislimpun makupariksi.

  • Alkuruoka
  • Saaristolaislimppu

Ainekset

10 annosta
  • metsäsieniä kuutioituna300 g 
  • punasipulia pilkottuna¾ dl 
  • täysmajoneesia½ dl 
  • ranskankermaa½ dl 
  • Mustapippuria ja hienoa merisuolaa
  • kylmäsavustettua poronpaistia200 g 
  • ruukku salaattia1

Valmistusohjeet

  1. Valuta sienet hyvin. Lisää sienien joukkoon pieneksi pilkottu punasipuli, täysmajoneesi ja ranskankerma. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja rouhi reilusti mustapippuria joukkoon ja mausta tarvittaessa suolalla.
  2. Levitä salaatinlehdet limppuviipaleiden päälle. Laita päälle reilusti sienisalaattia ja muutama siivu kylmäsavustettua poroa. Leipä on valmis herkuteltavaksi.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu

RESEPTIT SAARISTOLAISLIMPUSTA

LISÄÄ TÄMÄN KALTAISIA RESEPTEJÄ