Tuotteet
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Täysrukiinen Reikäleipä
Maalaisruislimppu (suurtalouspakkaus)
Reseptit
Uotilan Leipomo
Hyvinvointia leivästä
Historia
Ajankohtaista
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot
Palaute
75-vuotiaan Uotilan Leipomon voileipäkakku
Upea voileipäkakku, joka on tehty Uotilan Maalaisruislimpusta. Onnea 75-vuotisesta historiasta!
Juhla
Maalaisruislimppu
Munaton
Jaa:
Ainekset
2 annosta
Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaleita
12 kpl
Kosteutukseen 1 dl vettä, johon on liuotettu yksi kasvisliemikuutio
Kinkkutäyte
Juusto-kurkkutäyte
Majoneesia kakun kuorrutukseen
½ dl
½ purkkia tuorejuustoa (mausteinen oman maun mukaan) kakun kuorrutukseen
Koristeluun: Kinkku, kirsikkatomaatti, kurkku, herneenverso, retiisi jne.
Kinkkutäyte
Kermaviili
Kinkkukuutioita
Punasipulikuutioita
Sitruunapippuria
Ruokalusikallinen makeahkoa sinappia
Juusto-kurkkutäyte
Kermaviili
Juustoraastetta (Oltermanni)
Sitruunapippuria
Kurkkusalaattia
Valmistusohjeet
Laita 3 viipaletta alimmaiseksi lautaselle/alustalle ja kostuta ne kasvisliemellä.
Lisää ensin juusto-kurkkutäyte. Kostuta taas.
Laita seuraavat 3 viipaletta ja lisää kinkkutäyte. Kostuta.
Laita kolmas kerros leipäviipaleita ja päälle loput täytteet (molempia).
Lopuksi neljäs ja viimeinen kerros leipäviipaleita. Kostuta.
Pakkaa sen jälkeen kokonaisuus voipaperin sisään, painele tiiviiksi ja laita jääkaappiin yöksi maustumaan.
Sekoita tuorejuusto ja majoneesi keskenään yhdeksi massaksi.
Kuorruta koko pinta majoneesi-tuorejuustoseoksella. Aloita koristelu.
Resepti ja kuva: Thomas S.
Leipäsuositus
Maalaisruislimppu
LISÄÄ RESEPTEJÄ MAALAISRUISLIMPUSTA
Maalaisruislimppu
,
Perunalimppu
Uotilan sapakset
Maalaisruislimppu
Naudan sisäfile ja leipämuru ruislimpusta
Maalaisruislimppu
Ruislimppua vuohenjuustolla ja kanalla
KATSO KAIKKI RESEPTIT
KOKEILE MYÖS NÄITÄ
Saaristolaislimppu
Juustokakku
Saaristolaislimppu
Juhlava skagen
Perunalimppu
,
Saaristolaislimppu
Feta-oliivi voileipäkakku
KATSO KAIKKI RESEPTIT