Superi 100% Ruis

Aito juureen leivottu rehellisen hapan ruislimppu, jonka makuun pellavansiemenet sekä idut tuovat vastustamatonta pyöreyttä. Innostava yhdistelmä perinnettä ja innovaatiota. Rouhea purutuntuma ja täyteläinen maku, joka säilyy tuoreena pitkään. Idätettyjen jyvien ansiosta leipä on vatsaystävällinen ja ravinnerikas, mistä kroppasi kiittää. Triplamäärä hyvää: ruis, pellavansiemenet ja idätetyt rukiin jyvät samassa palassa. Ja vielä valmiiksi viipaloituna, Superi 100% Ruis on vain syöjää vaille valmis. Leivontaan käytetyistä viljoista 100% on ruista, ja Uotilan tapaan tietysti kotimaista. Elinvoimaa iduista!

Käyttötarkoitus: Superi 100% Ruis tukee terveellistä ruokavaliota erinomaisesti ja se sopii herkullisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen: aamupalalle, retkievääksi tai treenin jälkeen!

Katso reseptit

Superi 100% Ruis 440 g


Maidoton, runsaskuituinen, leivinhiivaton ja lisä- ja säilöntäaineeton.

Pakkauskoko: 440 g (viipaleita 16 kpl/paketti)

Ainesosat: TäysjyväRUISjauho- ja jyvä, vesi, idätetty RUIS (12%), pellavansiemen, RUISmallasuute ja jodioitu suola.

Leivontaan käytetyistä viljoista 100% ruista. Ruista kaikista raaka-aineista 59%.

Ravintosisältö100 g1 viipale (26 g)
Energia862 kj/206 kcal233 kj/56 kcal
Rasvaa3,61,0
joista tyydyttynyttä0,30,1
Hiilihydraatit328,6
josta sokereita2,70,7
Ravintokuitu9,52,6
Proteiini6,01,6
Suola1,10,3

Hyvinvointia Superi 100% Ruislimpusta

Monta hyvää syytä nauttia Uotilan Superi 100% Ruis -leipää.

Ruista ja sen terveysvaikutuksia on tutkittu laajasti monelta eri kannalta. Rukiin on todettu vaikuttavan ennaltaehkäisevästi mm. diabetekseen, ummetukseen ja erilaisiin syöpiin sekä auttavan laihdutuksessa.

Uotilan Superi 100% Ruis on siis valmistettu perinteisesti vain kokojyvärukiista, vedestä ja ripauksesta suolaa. Leivontaan käyttämämme jauhot ovat 100 % täysjyväruista.

Perinteistä aitoa ruisleipää!

Lisää ajantasaista tietoa rukiista ja sen terveysvaikutuksista löydät mm. leipätiedotuksen sivuilta (www.leipätiedotus.fi)

Riittävällä kuidun saannilla on elimistölle monipuolinen ja tärkeä vaikutus. Meillä tuotteemme ovat runsaskuituisia. Ruislimpun kuitupitoisuus on 9,5 %. Ruislimpun pystymme valmistamaan jättämällä siitä kokonaan pois vehnän, joka yleensä on leivissä mukana vähentämässä rukiin ja kuidun osuutta.

Lisää ajantasaista tietoa kuiduista ja niiden terveysvaikutuksista löydät mm. leipätiedotuksen sivuilta (www.leipätiedotus.fi)

Superi 100% Rukiin leivontaan ei ole käytetty lainkaan vehnäjauhoja, ja siksi se sopii erinomaisesti joillekin vehnäallergiasta kärsiville tai muutoin vehnää ruokavaliossaan vältteleville.

Korvaamalla vehnän täysjyvärukiilla olemme myös maksimoineet rukiin aidon maun ja sen monet terveysvaikutteiset ominaisuudet.

Maista ja tunne olossasi!

Säilöntäaineeton tuotanto on leipomomme suurimpia haasteita. Panostamme luonnolliseen puhtauteen sekä äärirajoille vietyyn hygieniaan, joka vaatii jatkuvaa seurantaa sekä menetelmien jatkuvaa kehittämistä. Leipomossamme kaikki toiminta uunilta pakkaukseen asti tapahtuu korkean hygienian puhdastiloissa.

Leipämme eivät sisällä mitään keinotekoisia tai kemiallisia ainesosia.

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan maitoa, eli ne ovat luontaisesti maidottomia, joten ne soveltuvat maidotonta ruokavaliota noudattaville.

Tuotteissamme ei ole käytetty mitään eläinperäistä ja ne soveltuvat siksi myös vegaaniseen ruokavalioon.

Superi 100% Ruislimpun tarina

Perinteet ja vuosikymmenien kokemus, trendit ja nykypäivän teknologia. Näistä aineksista ja intohimosta luoda jotain uutta syntyivät Uotilan Uotilan idätetyt Superi 100% Kaura ja Superi 100% Ruis. Idätetyt jyvät tuovat leipiin sylin täydeltä ravinteita, mehevää makua ja entistä pidemmälle kestävää tuoreutta – ilman säilöntäaineita tietysti. Idätetyistä leivistä vatsasi kiittää ja saat elinvoimaa päivääsi. Superit ovat leipähyllyn trendikkäin uutuus!

Superi 100% Ruis on leipä, jossa perinne ja innovaatio kohtaavat. Perinteiseen tapaan juureen leivottu aito hapan ruislimppu ehostettuna idätetyillä rukiin jyvillä. Kaukaa katsoen tuttu rukiinen rouheus, läheltä tarkasteltuna valtava määrä ravinteita ja hyviä rasvahappoja. Myös rukiin maku on saanut iduilla uudenlaista pehmeyttä.