Vuohenjuusto­levite

Vuohenjuusto sopii loistavasti monelle leivälle, sekä monen kasviksen kaveriksi. Ravitsevampaa välipalaa leivästä saakin paahtamalla sen päälle kasviksia.

  • Aamupala
  • Alkuruoka
  • Iltapala
  • Saaristolaislimppu
  • Välipala

Ainekset

  • vuohenjuusto (rakenteeltaan murenevaa esim. Olympus)150 g
  • turkkilaista jogurttia (10% esim. Salakis)150 g
  • (3-4 rouhaisua mustapippuria pippurimyllystä)
  • (2 rouhaisua merisuolaa myllystä)

Valmistusohjeet

  1. Murenna vuohenjuusto kulhoon ja sekoita turkkilainen jogurtti joukkoon. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Nauti levite saaristolaisleivän ja erilaisten kasvisten kanssa.

Leipäsuositus

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ SAARISTOLAISLIMPUSTA

LISÄÄ TÄMÄN KALTAISIA RESEPTEJÄ