Vuohenjuusto­levite

Vuohenjuusto sopii loistavasti monelle leivälle, sekä monen kasviksen kaveriksi. Ravitsevampaa välipalaa leivästä saakin paahtamalla sen päälle kasviksia.

  • Aamupala
  • Alkuruoka
  • Iltapala
  • Saaristolaislimppu
  • Välipala

Ainekset

  • vuohenjuusto (rakenteeltaan murenevaa esim. Olympus)150 g
  • turkkilaista jogurttia (10% esim. Salakis)150 g
  • (3-4 rouhaisua mustapippuria pippurimyllystä)
  • (2 rouhaisua merisuolaa myllystä)

Valmistusohjeet

  1. Murenna vuohenjuusto kulhoon ja sekoita turkkilainen jogurtti joukkoon. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Nauti levite saaristolaisleivän ja erilaisten kasvisten kanssa.

Leipäsuositus

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu