Uotilan blinit

Perinteinen blinikausi on alkanut! Maalaisruislimpusta saa helposti ja nopeasti uusia tuulia blinikauteenkin! Herkullisen ruislimppu suorastaan rokkaa mädin ja smetanan seurassa!

  • Alkuruoka
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

  • voita25-50 g 
  • maalaisruislimppua6 viipaletta
  • Vatkattua smetanaa
  • Mätiä maun mukaan
  • Hienonnettua sipulia
  • Suolakurkkua

Valmistusohjeet

  1. Laita kuumalle paistinpannulle voi. Aseta leipäviipaleet pannulle kun voi on hyvin sulanut ja voin vaahto on tasaantunut.
  2. Paista leipäviipaleet pannulla, n. 40 s/puoli. Tarjoile välittömästi vatkatun smetanan ja valutetun mädin kera!
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu