Valkosipulivaahtoa ja lammasta

Pääsiäisen makuina tarjoillaan perinteisesti lammasta. Lammas on herkullista myös yhdessä valkosipulivaahdon ja makeahkon limpun kanssa.

  • Juhla
  • Kaski Riihiruislimppu
  • Munaton

Ainekset

4 annosta
  • 1 prk ranskankermaa (120g)
  • ½ tl valkosipulipyrettä
  • hienoa merisuolaa ja valkopippuria
  • Salaattia
  • Lampaanpaistiviipaleita
  • Kaski Riihiruislimppu -viipaleita

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa ranskankerma sähkövatkaimella vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon valkosipulipyre ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Levitä valkosipulivaahto ruislimppuviipaleille ja tarjoile lammaspaistin, sekä salaatin kanssa.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Kaski Riihiruislimppu