Valkosipulivaahtoa ja lammasta

Pääsiäisen makuina tarjoillaan perinteisesti lammasta. Lammas on herkullista myös yhdessä valkosipulivaahdon ja makeahkon limpun kanssa.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

  • Juhla
  • Munaton
  • Saaristolaislimppu

Ainekset

4 annosta
  • 1 prk ranskankermaa (120g)
  • ½ tl valkosipulipyrettä
  • hienoa merisuolaa ja valkopippuria
  • Salaattia
  • Lampaanpaistiviipaleita
  • Saaristolaislimppu-viipaleita

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa ranskankerma sähkövatkaimella vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon valkosipulipyre ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Levitä valkosipulivaahto ruislimppuviipaleille ja tarjoile lammaspaistin, sekä salaatin kanssa.

Leipäsuositus

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu