Uotilan kalahampurilaiset

Uotilan kalahampurilaiset

Uotilan kalahampurilaisia on nyt jokaisen makuun, sillä tämän hampurilaisen makumaailmaan sopii kaikki Uotilan leivät! Kalahampurilainen onkin oikein mukava eväs viikonloppua ajatellen, eikun herkuttelemaan!

  • Maalaisruislimppu
  • Pääruoka
  • Perunalimppu

Ainekset

8 - 10 annosta
  • lohipaloja500 g 
  • vispikermaa1 dl 
  • hienoa merisuolaa5-7 ml 
  • ruiskorppujauhoja3 rkl 
  • Valkopippuria
  • Ruiskorppujauhoja
  • Voita paistamiseen
  • 100 % Kauraleipä, Ruislimppu tai Perunalimppuviipaleita2 kpl
  • majoneesia (mausta sitruunalla)1 rkl
  • sinappia1 tl
  • jääsalaatinlehti1 kpl
  • tomaattisiivua2
  • suolakurkkuviipale1 kpl
  • kalapihvi1 kpl
  • ketsuppia1 tl

Valmistusohjeet

  1. Jauha nahattomat raa'at lohipalat tehosekoittimessa. Sekoita massaan kerma, mausteet, sekä korppujauho.
  2. Muotoile massasta palloja ja paina ne käsillä pihvin mallisiksi. Nostele pihvit ruiskorppujauhojen päälle ja paneroi korppujauhoissa molemmin puolin.
  3. Paista kalapihvit ruskeiksi voin kanssa pannulla ja nauti hampurilaisen välissä.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ MAALAISRUISLIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ