Lohta voi herkutella monella tavalla. Tässäpä oikein luksus-hampurilainen! Kumpi on sinun valintasi, lohihampurilainen Saaristolaislimpulla vai Maalaisruislimpulla?
Maalaisruislimppu
Pääruoka
Saaristolaislimppu
Jaa:
Ainekset
6 annosta
smetanaa120 g
mätiä (lohen tai kirjolohen)100 g
tilliä hienoksi pilkottuna2 rkl
(Merisuolaa ja valkopippuria myllystä)
savulohta / hampurilainen70 g
siivua kurkkua / hampurilainen6
siivua saaristolaislimppua tai ruislimppua / hampurilainen2
Valmistusohjeet
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta tarvittaessa hienolla merisuolalla ja valkopippurilla.
Kokoa ensin muut ainekset leipäsiivun päälle ja laita mätitahna lohen päälle, jonka jälkeen leipäsiivu.