Luksus-lohihampurilainen

Lohta voi herkutella monella tavalla. Tässäpä oikein luksus-hampurilainen! Kumpi on sinun valintasi, lohihampurilainen Saaristolaislimpulla vai Maalaisruislimpulla?

  • Maalaisruislimppu
  • Pääruoka
  • Saaristolaislimppu

Ainekset

6 annosta
  • smetanaa120 g 
  • mätiä (lohen tai kirjolohen)100 g 
  • tilliä hienoksi pilkottuna2 rkl 
  • (Merisuolaa ja valkopippuria myllystä)
  • savulohta / hampurilainen70 g
  • siivua kurkkua / hampurilainen6
  • siivua saaristolaislimppua tai ruislimppua / hampurilainen2

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta tarvittaessa hienolla merisuolalla ja valkopippurilla.
  2. Kokoa ensin muut ainekset leipäsiivun päälle ja laita mätitahna lohen päälle, jonka jälkeen leipäsiivu.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu