Fisuleipä

Fisuleipä

Tuhti leipä merellisillä mauilla.

  • Iltapala
  • Maalaisruislimppu
  • Pääruoka

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
  • Levite
  • Paneroidut kampelafileet (pakaste)
  • Remoulade -kastike
  • Salaattia
  • Paneroidut mustekalarenkaat (pakaste)
  • Sitruunalohko
  • Koristeluun tilliä ja rouhittua mustapippuria.

Valmistusohjeet

  1. Paista mustekalarenkaat 210 asteisessa uunissa n. 10-20 min kunnes ne ovat saaneet kauniin kullankeltaisen paistopinnan.
  2. Samalla paista kuumalla pannulla aidossa voissa kampelafileet rapeiksi.
  3. Nosta tämän jälkeen kampelafileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy.
  4. Voitele leipä ja asettele ensin kalafile ja sen päälle Remoulade-kastike.
  5. Tämän jälkeen pinoa haluamassasi järjestyksessä loput herkut päälle.
  6. Koristele tuoreella tillillä sekä rouhitulla mustapippurilla.
  7. Näin fisuleipä on valmiina syötäväksi.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

KOKEILE MYÖS NÄITÄ

RESEPTIT MAALAISRUISLIMPUSTA