Cocktailpalat

Cocktailpalat

Uuden vuoden juhlistaminen onnistuu helpoin tarjottavin. Juustot toimivat tilanteeseen kuin tilanteeseen, jolloin niistä kannattaakin tehdä valmiiksi jo cocktailpaloja.

  • Juhla
  • Munaton
  • Perunalimppu

Ainekset

  • maustamatonta tuorejuustoa100 g 
  • ranskankermaa100 g 
  • vaniljatanko
  • tomusokeria½-¾ dl 
  • perunalimppuviipaletta10-13
  • Lisäksi lakkahilloa ja piparkakkuja
  • Perunalimppua
  • Kermajuustoa
  • Viikunahilloa

Valmistusohjeet

  1. Laita tuorejuusto ja ranskankerma kulhoon, vatkaa ne sähkövatkaimella tasaiseksi ja paksuhkoksi vaahdoksi.
  2. Halkaise vaniljatanko ja raavi veitsellä siemenet joukkoon.
  3. Lisää tomusokeri ja sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään.
  4. Mikäli haluat vaniljamassasta makeampaa laita reseptissä oleva isompi sokerimäärä.
  5. Tee piparkakkumuoteilla halutessasi leipäviipaleista tähtiä tai sydämiä.
  6. Pursota tai levitä täyte leipäviipaleille ja laita lakkahilloa päälle, voit koristella cocktailpalat murustelemalla piparkakkua siihen päälle.

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ