Smushit eli leipäsushit

Smushit haastavat smörrebrödit tanskalaisten nimikkoleipänä. Molempien tekemisessä voi käyttää runsaasti mielikuvitusta. Herkulliset suupalat, jotka sopivat hyvin coctailpalaksi tai kahvipöydän pieneksi suolaiseksi.

 

  • Alkuruoka
  • Maalaisruislimppu
  • Munaton
  • Välipala

Ainekset

  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaleet
  • Maustamatonta tuorejuustoa
  • Wasabitahnaa
  • Ripaus mustapippuria
  • Graavilohiviiapaleita
  • Avokado viipaleita
  • Koristeeksi retiisiä ja ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leipäviiipale 4 osaan paloiksi.
  2. Sekoita kulhossa tuorejuusto, wasabitahna ja mustapippuri.
  3. Maista ja mausta tarpeen mukaan.
  4. Levitä tuorejuustotahna leipäpalojen päälle.
  5. Leikkaa päälle suorakaiteen mallisia avokado- ja graavilohiviipaleita nigirisushin tapaan.
  6. Koristele ohuilla retiisiviipaleilla ja ruohosipulilla.
  7. Trendikästä!

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu