Sieni Hot Dog

Syksyinen eväs on ruislimppua hot dogin muodossa. Sesongin sienet ovat nyt parhaimmillaan ja sopivatkin oikein hyvin ruislimpun makupariksi.

  • Maalaisruislimppu
  • Pääruoka

Ainekset

8 annosta
  • sipulia2
  • metsäsieniä300 g 
  • voita50 g 
  • vispikermaa3 dl 
  • hienoa merisuolaan. 1 tl 
  • Mustapippuria
  • pikkunakkeja16 kpl 
  • siivua Uotilan16
  • Maalaisruislimppuviipaleita
  • viipaletta voimakasta kermajuusto8

Valmistusohjeet

  1. Paista pilkotut sipulit ja renssatut sienet hyvin pannulla voin kanssa. Lisää kerma joukkoon, samalla seosta sekoittaen. Mausta muhennos merisuolalla ja mustapippurilla.
  2. Paahda leipäviipaleet ja paista nakit pannulla. Kokoa leipäviipaleiden väliin nakit, juustosiivut ja sienimuhennos, herkku on valmista tarjoiltavaksi.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu