Tuotteet
Hapankaura
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Superi 100% Kaura
Täysrukiinen Reikäleipä
Tuhti Kaurareikäleipä
Maalaisruislimppu (suurtalouspakkaus)
Reseptit
Uotilan Leipomo
Hyvinvointia leivästä
Historia
Ajankohtaista
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot
Palaute
Herkullinen Kantarelli-pekonikeitto
Kantarellit maistuvat kaikille. Lämmin kantarelli-pekonikeitto on varma hitti arkeen.
Alkuruoka
Keitto
Munaton
Superi 100% Kaura
Jaa:
Ainekset
2 annosta
Voita
50 g
Sipuli silppuna
1
Kantarelleja
1/2 l
Vettä
5 dl
Kasvisliemikuutio
1/2
Ruokakermaa
2 dl
Sulatejuustoa
100 g
Superi 100% Kaura leipäviipale suurustukseen
1
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Tuoretta timjamia koristeeksi
1 paistettu pekoniviipale murusina koristeeksi
Valmistusohjeet
Sulata voi kattilassa.
Kuullota sipulisilppua hetki.
Lisää joukkoon paloitellut kantarellit ja paista, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut.
Lisää vesi, liemikuution pala, kerma ja sulatejuusto.
Keitä miedolla lämmöllä kymmenen minuuttia.
Lisää kauraleipä palasina ja keitä vielä viisi minuuttia.
Tarkista maku ja lisää suolaa ja mustapippuria tarvittaessa.
Paista pekoni ja jäähdytä talouspaperin päällä.
Ripottele keiton pinnalle pekonimurut ja tuoretta timjamia.
Leipäsuositus
Superi 100% Kaura
LISÄÄ RESEPTEJÄ SUPERI 100% KAURALEIVÄSTÄ
Superi 100% Kaura
Katkarapu-munakokkelileipä
Superi 100% Kaura
Kana-caesarleipä
Saaristolaislimppu
,
Superi 100% Kaura
Feta-oliivi voileipäkakku
KATSO KAIKKI RESEPTIT
KOKEILE MYÖS NÄITÄ
Superi 100% Kaura
Ranskalainen sipulikeitto kauraleipäpedillä
Superi 100% Kaura
Tom Yam -keitto
Superi 100% Kaura
Tomaattikeitto kauraleivällä
KATSO KAIKKI RESEPTIT