Tuotteet
Lapin Puikulaperuna
Maalaisruislimppu
Perunalimppu
Saaristolaislimppu
Täysrukiinen Reikäleipä
Tuhti Kaurareikäleipä
Maalaisruislimppu (suurtalouspakkaus)
Reseptit
Reseptit
Uotilan Leipomo
Hyvinvointia leivästä
Historia
Ajankohtaista
Ajankohtaiset
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot
Palaute
Herkullinen Kantarelli-pekonikeitto
Kantarellit maistuvat kaikille. Lämmin kantarelli-pekonikeitto on varma hitti arkeen.
Alkuruoka
Keitto
Lapin Puikulaperuna
Munaton
Jaa:
Ainekset
2 annosta
Voita
50 g
Sipuli silppuna
1
Kantarelleja
1/2 l
Vettä
5 dl
Kasvisliemikuutio
1/2
Ruokakermaa
2 dl
Sulatejuustoa
100 g
Superi 100% Kaura leipäviipale suurustukseen
1
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Tuoretta timjamia koristeeksi
1 paistettu pekoniviipale murusina koristeeksi
Valmistusohjeet
Sulata voi kattilassa.
Kuullota sipulisilppua hetki.
Lisää joukkoon paloitellut kantarellit ja paista, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut.
Lisää vesi, liemikuution pala, kerma ja sulatejuusto.
Keitä miedolla lämmöllä kymmenen minuuttia.
Lisää leipä palasina ja keitä vielä viisi minuuttia.
Tarkista maku ja lisää suolaa ja mustapippuria tarvittaessa.
Paista pekoni ja jäähdytä talouspaperin päällä.
Ripottele keiton pinnalle pekonimurut ja tuoretta timjamia.
Leipäsuositus
Lapin Puikulaperuna
LISÄÄ RESEPTEJÄ LAPIN PUIKULAPERUNASTA
Lapin Puikulaperuna
,
Perunalimppu
Kana-caesarleipä
Lapin Puikulaperuna
,
Perunalimppu
,
Saaristolaislimppu
Feta-oliivi voileipäkakku
Lapin Puikulaperuna
,
Perunalimppu
Hummus
KATSO KAIKKI RESEPTIT
KOKEILE MYÖS NÄITÄ
Perunalimppu
Tom Yam -keitto
KATSO KAIKKI RESEPTIT