Savulohileipä

Mehevän maukas lämminsavulohitäyte on parhaimmillaan maalaisruislimpun päällisenä. Eväs sopii täydellisesti myös karppaajille!

  • Iltapala
  • Maalaisruislimppu
  • Maidoton
  • Välipala

Ainekset

  • lämminsavulohta500 g
  • täysmajoneesia150 g
  • sitruunamehua3 rkl
  • Dijon-sinappia1,5 tl
  • tillipuntti½

Valmistusohjeet

  1. Sekoita majoneesi, sitruunamehu ja Dijon-sinappi keskenään. Riko lämminsavulohi majoneesin joukkoon ja sekoita hienonnetun tillin kanssa. Mausta vielä mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  2. Kokoa ruislimpun päälle kurkkuviipaleita ja lohitäytettä, sitten vain nautiskelemaan!
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu