Kylmäsavulohileipä

Tämä eväs koostuu vihanneksista ja kylmäsavulohesta, jotka toimivat oivallisesti maalaisruislimpun kanssa. Sopii oikein mukavasti iltapalaksi nautittavaksi!

  • Alkuruoka
  • Iltapala
  • Maalaisruislimppu
  • Munaton

Ainekset

6 annosta
  • tomaatti2 kpl 
  • kurkku½ 
  • paprika½ 
  • valkosipulituorejuustoa100 g 
  • Mustapippuria ja suolaa
  • Kylmäsavulohiviipaleita

Valmistusohjeet

  1. Kuori kurkku ja poista sen sisusta. Poista myös tomaatista sisusta ja paloittele vihannekset pieniksi kuutioiksi. Nosta kuutiot siivilän päälle, jotta mahdollinen liika neste poistuu vihanneksista.
  2. Paloittele paprika pieniksi kuutioiksi ja yhdistä vihanneskuutiot keskenään tuorejuuston kanssa. Sekoita ainekset sekaisin keskenään ja mausta massa mustapippurilla sekä hienolla merisuolalla.
  3. Laita vihannessalaatti ruislimppuviipaleen päälle ja paista kylmäsavulohiviipaleet pannulla. Aseta lohiviipaleet salaatin päälle ja nauti makuyhdistelmästä. Halutessasi voit puristaa limeä lohen päälle.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu