Rahka-suklaakakku Maalaisruislimpusta

Joskus sitä pitää vaan päästä herkuttelemaan! makeahko Maalaisruislimppu sopii täydellisesti tähän herkulliseen rahka-suklaakakkuun.

Yllätyin itsekin kuin hyvää tästä tuli. Kokeile ja ihastu!

  • Maalaisruislimppu
  • Munaton

Ainekset

6-8 annosta
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaleet hienoksi murennettuna3 kpl
  • Voita sulatettuna50 g
  • Raastettu tummaa taloussuklaata2 rkl
  • Maustettua Vaniljarahkaa (Valio) 200g
  • Vispattua kermaa1,5 dl
  • Sokeria1 tl
  • Sulatettua Tummaa taloussuklaata0,5 dl
  • Minttu-suklaarahka (Valio 200g
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale1 kpl
  • Sulatettua Tummaa taloussuklaata0,5 dl

Valmistusohjeet

  1. Pohjan valmistus: Sekoita ruismurut ja sulatettu voi ja asettele öljyllä voideltuun pyöreään pohjattomaan kakkuvuokaan (15cm halkaisija), jossa leivinpaperi alla. Laita pakastimeen kovettumaan 10 minuutiksi.
  2. Ota pohja pakastimesta ja lisää 1 kerroksen täyte. Laita pakastimeen 10 minuutiksi.
  3. Tee 2.kerroksen täyte valmiiksi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  4. Lisää toinen kerros ja laita takaisin pakastimeen 15 minuutiksi. Tämän jälkeen lisää viimeinen kerros ja laita pakastimeen min. 30 minuutiksi.
  5. Tee koristelu. Leikkaa pieniä kuutioita leivästä ja kastele ne sulatettuun suklaaseen ja anna jäähtyä.
  6. Koristele kakku ennen tarjoilua.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu