Punajuuri-vuohenjuustoleipä

Sesongin kuningatar punajuuri aloittelee sesonkiaan. Punajuuren klassisesti yhdistetään monesti vuohenjuuston kanssa, mutta nyt myös makupalettia täydentää perunalimppu.

  • Perunalimppu
  • Välipala

Ainekset

1 annos
  • punajuuria (tuore)2 kpl 
  • oliiviöljyä3-5 rkl 
  • Hienoa merisuolaa
  • Pippuria

Valmistusohjeet

  1. Raasta punajuuret ja lisää raasteeseen oliiviöljy. Mausta raaste suolalla ja pippurilla.
  2. Kokoa raaste perunalimpun päälle, voit voidella leivän ensin halutessasi majoneesilla.  Leikkaa vuohejuustoviipaleet raasteen päälle. Pinnan voi halutessa polttaa grillivastuksilla, jolloin myös juusto sulaa mukavasti. Herkuttele salaatin kera!
  3. Resepti ja kuvat: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu