Paahtopaisti-vuohenjuustoleipä

Perunalimppu on oiva pari vuohenjuustolle. Lihaisa vuohenjuustoleipä onkin syksyyn sopiva välipala!

  • Perunalimppu
  • Välipala

Ainekset

4 annosta
  • 4 kpl perunalimppuviipaleita
  • 4 rkl remoulade-kastiketta
  • 8 lehteä salaattia
  • 8 kpl naudanpaistisiivuja
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 1 dl täysmajoneesia
  • 2 rkl kurkkurelissiä
  • 1 tl sinappia

Valmistusohjeet

  1. Laita remoulade-kastiketta perunalimppujen päälle ja asettele salaatinlehdet siihen päälle. Laita naudanpaistisiivut seuraavaksi. Viipaloi vuohenjuusto n. 1,5 cm paksuisiksi siivuiksi ja paahda vuohenjuustot nopeasti grillivastuksella, jotta saavat päälle väriä ja pehmenevät hieman.
  2. Nostele kaksi vuohenjuustokiekkoa aina yhden leivän päälle. Herkku on valmista nautittavaksi.
  3. Vinkki! Remoulade-kastikkeen saa ostettua valmiina, mutta sen voi tehdä myös itse:
  4. Sekoita ainekset keskenään ja mausta tarvittaessa valkopippurilla ja suolalla.
  5. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu