Tästä eväästä saa kirjaimellisesti papua päivään! Perunalimppu nauttii papusalaatin ruokaisasti siansavukyljen kera.
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Pääruoka
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
1 annos
valkopapuja (kuivapapuja)2 dl
vettä5 dl
hienoa merisuolaa½ tl
oliiviöljyä½ dl
hienoa merisuolaa½ tl
Mustapippuria
tomaattia250 g
Persiljaa ja ruohosipulia
Valmistusohjeet
Liota papuja 10 tuntia suolalla maustetussa vedessä ja huuhtele sen jälkeen kylmällä vedellä. Keitä pavut kypsiksi vedessä (n. 20 min) ja jäähdytä hyvin.
Sekoita oliiviöljy, suola ja pippuri papujen joukkoon. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi siivilään, jotta suurimmat nesteet valuvat pois.
Hienonna persilja ja ruohosipuli pieneksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Kokoa salaatti perunalimppuviipaleen päälle ja nauti kokonaisuus paistetun savukyljen kera!