Aamupala toast

Lämpimällä herkku-toastilla saa aamun kuin aamun helposti käyntiin. Täyte valmistetaan kauden herneistä, jotka sopivat perunalimpun makupalettiin loistokkaasti!

  • Aamupala
  • Perunalimppu

Ainekset

1 annos
  • herneitä1 dl 
  • täysmajoneesia2 rkl 
  • juustoraastetta1 dl 
  • Tomaattiviipale
  • Kinkkusiivu

Valmistusohjeet

  1. Sekoita ainekset keskenään. Laita täyte perunalimppuviipaleen päälle. Lisää kinkkusiivu sekä tomaattiviipale ja aseta toinen perunalimppuviipale vielä kanneksi. Koko herkku laitetaan toasteriin. Toastin voi valmistaa myös uunissa.
  2. Tarjoile salaatin kera ja aloita aamu herkutellen!
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas 

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu