Nakki-pekoni grillileipä

Suomalaisille tunnetusti maistuu ruisleipä, eikä grillikauttakaan harva meistä voi ohittaa. Tässäpä suomalaiseen makuun sopiva grillileipä, kokeilepa vaikka jo seuraavalla grillauskerralla.

  • Laktoositon
  • Maalaisruislimppu
  • Maidoton
  • Pääruoka

Ainekset

  • Maalaisruislimppua4 siivua
  • sinappia (esim. turun sinappi)8 tl
  • pekonia8 siivua
  • kuoretonta nakkia8 kpl
  • öljyä paistamiseen2 rkl

Valmistusohjeet

  1. Purista leipäviipaleiden keskelle sinappia (2 tl/leipä). Laita seuraavaksi kaksi nakkia sinapin päälle ja kiepauta pekoniviipaleet nakkileivän ympärille.
  2. Paista kevyesti öljytyllä grillin parilalla tai halutessasi paistinpannulla (noin minuutti per leivän puoli). Kääntäessäsi leipää, laita kupu tai kansi leivän päälle, niin nakki lämpenee parhaitein.
  3. Grillileipä on valmis nautittavaksi. Herkuttele salaatin kanssa tai sellaisenaan.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

KOKEILE MYÖS NÄITÄ

LISÄÄ RESEPTEJÄ RUISLIMPUSTA