Kesällä kaivataan grillaukseen liittyviä makuja ja raikkaita yhdistelmiä. Barbequekastike suorastaan hivelee makunystöröitä yhdessä ylikypsän possun ja perunalimpun kera, kruunataan se vielä leppäsavujuustolla niin varmasti maistuu!
Munaton
Pääruoka
Perunalimppu
Jaa:
Ainekset
1 annos
ylikypsää possunseläkettä tai possunniskaa150 g
barbequekastiketta3-5 rkl
ananasta100 g
herneitä1 dl
herkkusieniä100 g
voita1 rkl
Hienoa merisuolaa
Valmistusohjeet
Riivi ylikypsä possunliha pieniksi paloiksi ja sekoita barbequekastike lihan joukkoon.
Paloittele herkkusienet ja ananas. Paista ne pannulla voin kanssa ja lisää herneet. Mausta suolalla.
Aseta salsaa n. 2-3 rkl perunalimppuviipaleen päälle. Laita vielä keoksi barbequepossua. Kuorruta herkku leppäsavujuustolla ja paista uunissa 200 asteessa n. 10 min. Herkku on valmista nautittavaksi.