BBQ-possuleipä

Kesällä kaivataan grillaukseen liittyviä makuja ja raikkaita yhdistelmiä. Barbequekastike suorastaan hivelee makunystöröitä yhdessä ylikypsän possun ja perunalimpun kera, kruunataan se vielä leppäsavujuustolla niin varmasti maistuu!

  • Munaton
  • Pääruoka
  • Perunalimppu

Ainekset

1 annos
  • ylikypsää possunseläkettä tai possunniskaa150 g
  • barbequekastiketta3-5 rkl
  • ananasta100 g
  • herneitä1 dl
  • herkkusieniä100 g
  • voita1 rkl
  • Hienoa merisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Riivi ylikypsä possunliha pieniksi paloiksi ja sekoita barbequekastike lihan joukkoon.
  2. Paloittele herkkusienet ja ananas. Paista ne pannulla voin kanssa ja lisää herneet. Mausta suolalla.
  3. Aseta salsaa n. 2-3 rkl perunalimppuviipaleen päälle. Laita vielä keoksi barbequepossua. Kuorruta herkku leppäsavujuustolla ja paista uunissa 200 asteessa n. 10 min. Herkku on valmista nautittavaksi.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu