Lapinleipä Suomen Itsenäisyyspäivänä

Leipäjuusto on mahtavan makuinen Lapin herkku. Sinivalkoiset raaka-aineet sopivat hyvin välipalaksi leivän päälle. Lapin herkkuja ja Uotilan leipää Suomen itsenäisyyden kunniaksi.

  • Jälkiruoka
  • Juhla
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
  • Leipäjuusto
  • Lakkahilloa
  • Tuoreita mustikoita

Valmistusohjeet

  1. Asettele leipäjuustopala leivän päälle.
  2. Lisää lakkahillo ja muutama tuoremustikka koristeeksi.
  3. Tämä herkkuleipä ei muuta tarvitse.
  4. Makeus ja suolaisuus ovat tässä harmoniassa.
  5. Vinkki: Uotilan Maalaisruislimppu sopii täydellisesti tähän myös paahdettuna.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu