Juustosalaatti

Päivä lähtee varmasti hyvin liikkeelle, mikäli takana on nautinnollinen aamupala! Uotilan leipomon perunalimppu suorastaan tanssahtelee suuhun yhdessä juustosalaatin kera.

  • Aamupala
  • Munaton
  • Perunalimppu

Ainekset

  • englantilaista cheddarjuustoa50 g 
  • valkohomejuustoa50 g 
  • sinihomejuustoa20-30 g 
  • päärynä½ 
  • oliiviöljyä2 rkl 
  • (Cashew pähkinöitä ja hunajaa)

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi cheddar ja valkohomejuusto, sekoita joukkoon oliiviöljy. Lisää kuutioitu päärynä ja murenna sinihomejuusto joukkoon viimeiseksi, sekoita kevyesti.
  2. Nostele juustosalaatti paahdetun perunalimppuviipaleen päälle. Viimeistele herkku cashew pähkinöillä ja hunajalla. Tarjoile frisee salaatin kera.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu