Lämpimät herkkuleivät ystäville

  • 100% Kauraleipä
  • Iltapala
  • Perunalimppu

Ainekset

6 annosta
  • Uotilan 100% Kauraleipä leipäviipale6 kpl
  • Uotilan Perunalimppu leipäviipale6 kpl
  • Tomaattileivitettä
  • Sipulirenkaita
  • Mozzarellajuustoa
  • Tomaattia
  • Kinkkusuikaleita
  • Pekonisuikaleita (paistettuja)
  • Raastettuna juustoa
  • Tomaattipyrettä1 prk
  • Oliiviöljyä1 rkl
  • Balsamicoa1 rkl
  • Valkosipulia2 kynttä
  • Tuotetta basilikaa silputtuna1 rklcc
  • Suola ja mustapippuri

Valmistusohjeet

  1. Laita kauraleivät neliskanttisen uunivuan pohjalle.
  2. Levitä tomaattileivitettä leipien päälle.
  3. Lado sen jälkeen muut raaka-aineet: mozzarella, sipulirenkaat, tomaatti, kinkku- ja pekonisuikaleet ja raastettu juusto.
  4. Laita sen jälkeen toinen kerros perunalimppua leipäviipaleita.
  5. Levitä jälleen tomaattikastiketta ja lado toiseen kerrokseen sipuli, mozzarella ja raastettu juusto.
  6. Lämmitä uuni 200 asteiseksi ja paista n. 25 minuuttia.

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä