Kalainen kesäbrunssi

Kalainen kesäbrunssi on pitkien aamujen hemmotteluhetkiä parhaimmillaan. Tuore lohi saa kaverikseen suolaista vuohenjuustoa ja suolaista makupalettia täydentääkin mukavasti makeahko perunalimppu.

  • 100% Kauraleipä
  • Aamupala
  • Perunalimppu

Ainekset

  • 400 g lohta pilkottuna kuutioiksi
  • 3 rkl makeaa soijaa
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 2 rkl tuoretta tilliä
  • 100 g vuohenjuustoa kuutioina
  • (voita leipien voiteluun)

Valmistusohjeet

  1. Sekoita tuoreet lohikuutiot soijan kanssa keskenään, lisää seesaminsiemenet ja hienoksi pilkottu tilli joukkoon. Voitele perunalimppuviipaleet voilla. Levitä hyvin sekoitettu täyte perunalimppuviipaleiden päälle ja ripottele vielä vuohenjuustokuutiot täytteen päälle.
  2. Paahda grillin ylävastuksilla leipää vain sen verran että lohen pinta saa hivenen väriä ja vuohenjuusto lämpenee. Lohi ei saa kypsyä kauttaaltaan, näin se pysyy mukavan pehmeänä.
  3. Nautitaan ulkoilmassa, tuoreiden marjojen ja tuoremehun kera!
  4. Vinkki! Lohitäyte sopii mainiosti myös Uotilan kauraleivän kanssa!
  5. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä