Viikonloppuna voi nauttia pienimuotoisesta brunssista. Ruokaisa lämmin leipä on hyvä lähtökohta pikkubrunssille, varsinkin kun siinä on vuohenjuustoa ja kanaa perunalimpun kaverina…
Perunalimppu
Välipala
Jaa:
Ainekset
5 annosta
viipaletta perunalimppua5
kananpojan minuuttipihvejä400 g
vuohenmaitojuustoa200 g
tuoretta pinaattia50 g
voita (paistamiseen)2 rkl
Pestoa tai voita leipien voiteluun
Valmistusohjeet
Levitä perunalimppuviipaleet uunipellille ja voitele ne voilla tai pestolla. Kasaa tuorepinaatti leipäviipaleiden päälle.
Paista suolalla maustetut kananpojan minuuttipihvit voin kanssa pannulla kypsiksi ja asettele ne leipien päälle. Viipaloi vuohenmaitojuusto 1-1 ½ cm paksuiksi siivuiksi ja nostele juustoviipaleet kanan päälle.
Paista leipiä n. 8 minuuttia 220 asteisessa uunissa, jotta vuohenjuusto on sopivasti sulanut ja saanut kauniin värin pintaan. Herkku nautitaan esimerkiksi maitokahvin ja tuoreomenamehun kanssa.