Pikkubrunssi

Viikonloppuna voi nauttia pienimuotoisesta brunssista. Ruokaisa lämmin leipä on hyvä lähtökohta pikkubrunssille, varsinkin kun siinä on vuohenjuustoa ja kanaa perunalimpun kaverina…

  • Perunalimppu
  • Välipala

Ainekset

5 annosta
  • viipaletta perunalimppua5
  • kananpojan minuuttipihvejä400 g
  • vuohenmaitojuustoa200 g 
  • tuoretta pinaattia50 g 
  • voita (paistamiseen)2 rkl 
  • Pestoa tai voita leipien voiteluun

Valmistusohjeet

  1. Levitä perunalimppuviipaleet uunipellille ja voitele ne voilla tai pestolla. Kasaa tuorepinaatti leipäviipaleiden päälle.
  2. Paista suolalla maustetut kananpojan minuuttipihvit voin kanssa pannulla kypsiksi ja asettele ne leipien päälle. Viipaloi vuohenmaitojuusto 1-1 ½ cm paksuiksi siivuiksi ja nostele juustoviipaleet kanan päälle.
  3. Paista leipiä n. 8 minuuttia 220 asteisessa uunissa, jotta vuohenjuusto on sopivasti sulanut ja saanut kauniin värin pintaan. Herkku nautitaan esimerkiksi maitokahvin ja tuoreomenamehun kanssa.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu