Lämmin kana-nuudelikeitto

Syksyisin maistuu lämmin Kana-nuudelikeitto, joka on erinomainen arkiruoka. Se valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

  • Keitto
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

4-5 annosta
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
  • Öljyä2 rl
  • Hunajamarinoituja kanasuikaleita300g
  • Kasvissuikaleita250g
  • Vettä12 dl
  • Kanaliemikuutiota2
  • Munanuudeleita90g
  • Perinteistä sulatejuustoa250g
  • Sitruunapippuria2 tl
  • Tuoretta persiljaa0,5 dl

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leipäviipaleesta sopivia leipätikkuja.
  2. Paista ne pannulla rapeaksi öljyllä ja mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Tarjoile kana-nuudelikeiton kanssa.
  3. Paista kanasuikaleet rasvassa.
  4. Lisää kasvissuikaleet ja anna kypsyä hetki.
  5. Kaada joukkoon vesi ja lisää kanaliemikuutiot. Keitä n. 5 min.
  6. Lisää murennetut nuudelit ja juusto nokareina. Sekoita tasaiseksi, mausta ja keitä kypsäksi.
  7. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu