katkarapuherkku

Katkarapuherkku

Leivän päälle sopii monet asiat, juhlavampaan tunnelmaan pääsee helposti maukkaalla katkaraputahnalla.

  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Perunalimppu

Ainekset

  • isoja katkarapuja (sulatettuna)360 g 
  • täysmajoneesia5 rkl 
  • chilitahnaa1,5 tl
  • sitruunan mehua1 rkl 
  • Merisuolaa myllystä (2-4 rouhaisua)
  • Valkopippuria myllystä (3 rouhaisua)

Valmistusohjeet

  1. Valuta katkaravut hyvin ja pilko ne pieneksi. Lisää joukkoon majoneesi ja chilitahna
  2. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta sitruunamehulla ja valkopippurilla, lisää tarvittaessa vielä suolaa. Laita katkaraputahnaa perunalimppuviipaleen päälle ja koristele mielesi mukaan.
  3. Herkku on valmista nautittavaksi.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

LISÄÄ TÄMÄN KALTAISIA RESEPTEJÄ