Katkarapuherkku

Uutta vuotta kannattaa juhlistaa maukkaan KultaKauran ja rapujen kera. Tämän herkun voi nauttia yhdessä uuden vuoden kuplivankin kera.

  • 100% Kauraleipä
  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

8 annosta
  • isoja katkarapuja (sulatettuna)360 g 
  • täysmajoneesia5 rkl 
  • aurinkokuivattua tomaattia (pilkottuna)4 rkl 
  • sitruunan mehua1 rkl 
  • Hienoa merisuolaa
  • Valkopippuria
  • Chiliä
  • Punasipulia
  • Paahdettua sipulia
  • Isoja katkarapuja

Valmistusohjeet

  1. Valuta katkaravut hyvin ja pilko ne pieneksi. Lisää joukkoon pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja majoneesi.
  2. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta sitruunamehulla, chilijauheella, suolalla ja valkopippurilla. Laita katkaraputahnaa kultakauraviipaleen päälle ja koristele mielesi mukaan.
  3. Herkku on valmista nautittavaksi.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä