Kalastajan mangorapuherkku

Aasialainen trendi hedelmä mango, yhdistettynä suomalaisten kestosuosikkiin rapuun maistuu aromikkaalla Uotilan Saaristolaislimpulla. Jännittävä kokonaisuus, joka ihastuttaa varmasti.

Resepti ja kuva: Thomas S.

  • Juhla
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Saaristolaislimppu

Ainekset

  • Uotilan Saaristolaislimppu viipaletta4
  • Salaatinlehti4
  • ravun pyrstöjä100 g
  • suolaa1 tl
  • sokeria1 tl
  • tuoretta tilliä1 tl
  • sitruunamehua1 tl
  • mangososetta50 g
  • majoneesia50 g
  • etikkaa1 tl
  • sinapinsiementä½ tl
  • chilimaustetta½ tl
  • Kapriksia
  • Krassia

Valmistusohjeet

  1. Aloita mangorapuherkkuseoksen teolla.
  2. Sekoita ensin kaikki nesteet keskenään ja sen jälkeen lisää kaikki kuivat aineet.
  3. Tämän jälkeen lisää ravut ja anna niiden maustua seoksessa mieluiten yön yli.
  4. Tee pyöreällä muotilla sopivan kokoisia leipäpaloja.
  5. Laita salaatinlehti leivälle. Tämän päälle mangorapuherkku.
  6. Koristele muutamalla kapriksella ja krassilla.
  7. Nämä herkut vievät kielen mennessään! Sopivat hyvin myös juhlavampaan tarjoiluun.
  8. Vinkki! Ylimääräiset leivän reunat voit paistaa kuumalla pannulla. Ripottele hieman suolaa, pippuria ja sokeria niiden pinnalle. Rapeat reunat voi käyttää koristelussa tai tarjoilla sellaisenaan.

Leipäsuositus

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu