Valkosipulivaahtoa ja lammasta

Resepti

Pääsiäisen makuina tarjoillaan perinteisesti lammasta. Lammas on herkullista myös yhdessä valkosipulivaahdon ja makeahkon limpun kanssa.

Valkosipulivaahto (4:lle leivälle)

1 prk ranskankermaa (120g)
½ tl valkosipulipyrettä
hienoa merisuolaa ja valkopippuria

Lisäksi:

Salaattia
Lampaanpaistiviipaleita
Tumma Kalastajanlimppu -viipaleita

Vatkaa ranskankerma sähkövatkaimella vaahdoksi. Lisää joukkoon valkosipulipyre ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä valkosipulivaahto kalastajanlimppuviipaleille ja tarjoile lammaspaistin, sekä salaatin kanssa.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Kalastajanlimppu