Uotilan kalahampurilaiset

Resepti

Uotilan kalahampurilaisia on nyt jokaisen makuun, sillä tämän hampurilaisen makumaailmaan sopii kaikki Uotilan leivät! Kalahampurilainen onkin oikein mukava eväs viikonloppua ajatellen, eikun herkuttelemaan!

Kalapihvit 8-10 kpl

500 g lohipaloja
1 dl vispikermaa
5-7 ml hienoa merisuolaa
3 rkl ruiskorppujauhoja
valkopippuria
ruiskorppujauhoja
voita paistamiseen

Jauha nahattomat raa’at lohipalat tehosekoittimessa. Sekoita massaan kerma, mausteet, sekä korppujauho. Muotoile massasta palloja ja paina ne käsillä pihvin mallisiksi. Nostele pihvit ruiskorppujauhojen päälle ja paneroi korppujauhoissa molemmin puolin. Paista kalapihvit ruskeiksi voin kanssa pannulla ja nauti hampurilaisen välissä.

Yhden hampurilaisen kokoamiseen tarvitset:

2 kpl KultaKaura, Ruislimppu tai Perunalimppuviipaleita
1 rkl majoneesia (mausta sitruunalla)
1 tl sinappia
1 kpl jääsalaatinlehti
2 tomaattisiivua
1 kpl suolakurkkuviipale
1 kpl kalapihvi
1 tl ketsuppia

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Kauraleipä, Perunalimppu, Ruislimppu