Uotilan kalahampurilaisia on nyt jokaisen makuun, sillä tämän hampurilaisen makumaailmaan sopii kaikki Uotilan leivät! Kalahampurilainen onkin oikein mukava eväs viikonloppua ajatellen, eikun herkuttelemaan!
500 g lohipaloja
1 dl vispikermaa
5-7 ml hienoa merisuolaa
3 rkl ruiskorppujauhoja
valkopippuria
ruiskorppujauhoja
voita paistamiseen
Jauha nahattomat raa’at lohipalat tehosekoittimessa. Sekoita massaan kerma, mausteet, sekä korppujauho. Muotoile massasta palloja ja paina ne käsillä pihvin mallisiksi. Nostele pihvit ruiskorppujauhojen päälle ja paneroi korppujauhoissa molemmin puolin. Paista kalapihvit ruskeiksi voin kanssa pannulla ja nauti hampurilaisen välissä.
Yhden hampurilaisen kokoamiseen tarvitset:
2 kpl KultaKaura, Ruislimppu tai Perunalimppuviipaleita
1 rkl majoneesia (mausta sitruunalla)
1 tl sinappia
1 kpl jääsalaatinlehti
2 tomaattisiivua
1 kpl suolakurkkuviipale
1 kpl kalapihvi
1 tl ketsuppia
Resepti ja kuva: Tekla Wannas