Possun kylkiviipaleet makealla omenalla

Resepti

Uunissa rapeaksi kypsennetty possu ja makeaksi pannulla paistettu omena sopivat Uotilan Maalaisruislimpun kanssa täydellisesti. Tämä on suurta herkkua jos tykkää makean suolaisen yhdistelmästä.

Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale 1kpl

Levite
Possun kylkiviipale
Omenaveneitä (kahdesta omenasta)
Sokeria reilu ½ dl
Voita (iso nokare)
Suolaa mausteeksi
Puolikas sipuli
Koristeeksi ituja / silmusalaattia

Asettele uunipellille (leivinpaperin päälle) possun kylkiviipaleet ja lisää ripaus suolaa niiden päälle. Paista ne uunissa n. 15min 220 asteessa. Kaada possuista sulanut rasva pannulle ja lisää voi ja sokeri. Lämmintä ja anna sokerin sekä voin ruskistua. Leikkaa omena veneiksi ja kuutioi puolikas sipuli. Lisää ne sulaneen sokerin sekaan. Paista kunnes omenat ja sipuli ovat pehmenneet. Mausta ripauksella suolaa.

Levitä voita leivän päälle. Lisää leivälle makea omena-sipuliseos ja rapea possun kylkiviipale. Koristele.

Limppusuosituksemme
Ruislimppu