Kampasimpukkaleipä hernevoin ja mangomajoneesin kera

Kampasimpukkaleipä hernevoin ja mangomajoneesin kera

Alkupala kahdelle. Hernevoi viimeistelee ja mangomajoneesi pyöristää simpukkaleivän makua. Sopii myös juhlaan tarjottavaksi.

  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

2 annosta
  • Uotilan Ruislimppu leipäviipale 2 kpl
  • Levite
  • Kampasimpukkaa (pakaste) n. 6 kpl
  • Voita simpukoiden paistamiseen
  • Hernevoi
  • Mangomajoneesi (majoneesi ja mangosose)
  • Tuoretta itua
  • Tuoretta mietoa chiliä
  • Mausta suolalla.
  • Säilykeherneitä suolaliemessä
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Balsamico etikkaa (vähän)
  • Hunajaa
  • Öljyä

Valmistusohjeet

  1. Mangomajoneesi: Lisää majoneesin joukkoon mangososetta sekä suolaa.
  2. Aloita hernevoin teko soseuttamalla kaikki ainekset keskenään ja maista maku. Mausta tarvittaessa.
  3. Siirry kampasimpukoihin.
  4. Kampasimpukat kypsyvät pannulla muutamassa minuutissa. Varo kypsentämästä liikaa. (Lue myös pakkauksen ohje). Käytä voita, jotta saavat kauniin ruskean pinnan. Mausta suolalla.
  5. Levitä voita leivälle.
  6. Asettele seuraavaksi paistetut kampasimpukat ja pursota hernevoi.
  7. Lisää lopuksi mangomajoneesi ja tuoretta chiliä antamaan lisää luonnetta.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ RUISLEIVÄSTÄ

KOKEILE MYÖS NÄITÄ