Vuohenjuusto-rucolaleipä

Täyttävä ja näyttävä italialaisilla herkuilla höystetty leipä, joka vie kielen mennessään. Viva l’Italia!

  • Aamupala
  • Alkuruoka
  • Maalaisruislimppu
  • Munaton

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaletta2 kpl
  • Aurinkokuivattua tomaattia öljyliemessä
  • Vuohenjuustoa
  • Rucola-salaattia
  • Tuoreita kirsikkatomaattia
  • Mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Paahda ensin leipä leivänpaahtimessa rapeaksi.
  2. Asettele leipäviipaleet vierekkäin lautaselle ja kaada hieman aurinkokuivattujen tomaattien öljylientä kostukkeeksi leipiin.
  3. Anna hetki imeytyä.
  4. Lado sen jälkeen leipäviipaleiden päälle kerroksittain vuohenjuustoa, tuoreita kirsikkatomaattia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja rucolaa.
  5. Lopuksi ripaus mustapippuria päälle.
  6. Voit myös hiukan öljyä pirskotella leivän päälle.
  7. Tämä on superherkkua!
  8. Resepti ja kuva: Thomas S.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu