Uotilan kaalisalaatti

Uotilan kaalisalaatti

Tämä kaalisalaatti kelpaa kyllä terveystietoisillekin. Uotilan täyttävä, mutta silti kevyt kaalisalaatti on viimeistelty rouskuvilla leipäkrutongeilla ja herkullisella Vinaigrette -kastikkeella.

  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Laktoositon
  • Maalaisruislimppu
  • Maidoton
  • Munaton
  • Salaatti
  • Vegaaninen

Ainekset

  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaletta3 kpl
  • Kiinankaali
  • Valkokaali
  • Punainen omena
  • Manteleita
  • oliiviöljylä1 dl
  • balsamico viinietikkaa0,5 dl
  • hunajaa1 tl
  • valkosipulinkynsi puristettuna1
  • Suolaa ja pippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kaalit ja kuutioi omena pieneksi.
  2. Paahda pannulla mantelit ja kuutioidut leivät.
  3. Kasaa kaalisalaatti.
  4. Tee tämän jälkeen kastike vispaamalla kaikki sen ainekset keskenään.
  5. Nauti!

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ MAALAISRUISLIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ