Ruislimppukaksikko

Perinteisen maukas ruislimppu sopii moneen. Perinteisistä leivänpäällisistä on helppo valita suosikkinsa!

  • Maalaisruislimppu
  • Munaton
  • Välipala

Ainekset

1 annos
  • 1 viipale Maalaisruislimppua
  • 1 siivu kinkkua
  • 2 siivua paprikaa
  • Jäävuorisalaattia
  • 1 viipale Maalaisruislimppua
  • 1 rkl tuorejuustoa (esim. valkosipuli)
  • 1-2 siivua kylmäsavulohta
  • 4-6 kpl kurkkuviipaleita
  • Jäävuorisalaattia

Valmistusohjeet

  1. Ruislimppu kinkulla: Voitele paahdettu ruislimppuviipale voilla ja laita päälle salaattia, kinkkusiivu sekä paprikaa.
  2. Rautaisemman leivän saat nauttimalla herkun vielä persiljan kanssa.
  3. Ruislimppu kylmäsavulohella: Paahda ruislimppuviipale ja levitä leivän päälle (valkosipuli)tuorejuustoa.
  4. Laita leipäviipaleen päälle salaattia, kylmäsavulohisiivut ja reilusti kurkkuviipaleita.
  5. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu