Ruis clubi

Club kerrosvoileipä muuttuu suomalaiseksi maukkaan ja terveellisen ruislimpun saattelemana. Kanaa, pekonia, salaattia ja tomaattia ruislimppuviipaleiden välissä takaa aidon makunautinnon. Lisänä vielä kaalisalaattia, tämä maistuu takuulla koko kansalle!

  • Maalaisruislimppu
  • Pääruoka
  • Välipala

Ainekset

1 annos
  • paistettua pekonia
  • basilikaa
  • kypsennettyä kananrintafilettä
  • paistettua pekonia
  • basilikaa
  • kypsennettyä kananrintafilettä
  • valkokaalia200 g
  • täysrasvaista majoneesia70-100 g
  • porkkanaa40 g

Valmistusohjeet

  1. Voitele ruislimppuviipaleet tuorejuustolla ja kokoa kerrosvoileipä edellämainituilla aineksilla. Nautitaan cole slaw -salaatin kera!
  2. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja raasta porkkana joukkoon. Sekoita majoneesi salaattiin ja mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria.
  3. Vinkki! Ruis clubi toimii lounasvaihtoehtona tai nälkäisen koululaisen eväänä jääkaapissa!
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu