Kalastajan graavilohileipä

Klassinen graavilohi on yksinkertaisuudessaan parasta Saaristolaislimpun ja tuorejuuston kanssa. Tämän reseptin taitaa jokainen kokki!

  • Iltapala
  • Juhla
  • Munaton
  • Saaristolaislimppu
  • Välipala

Ainekset

6 annosta
  • tuorejuustoa (esim. mustapippurilla ja tillillä maustettua)200 g 
  • ruukku salaattia1
  • graavilohta150 g 

Valmistusohjeet

  1. Levitä reilusti tuorejuustoa limppuviipaleiden päälle.
  2. Nostele salaatinlehdet limppuviipaleiden päälle ja tämän jälkeen graavilohisiivut.
  3. Voit halutessasi puristaa sitruunalohkosta mehua leivän päälle juuri ennen herkutteluhetkeä.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu