Juustolautanen

Uotilan Perunalimppu ja Saaristolaisleipä suosii suolaisia ja voimakkaan makuisia juustoja kaverikseen. Lisäksi juustotarjottimelle kannattaa laittaa tuoretta hedelmää ja esimerkiksi viikunahilloa, se toimii erinomaisesti limpun ja vahvojen juustojen kanssa.

  • Juhla
  • Munaton
  • Perunalimppu
  • Saaristolaislimppu

Ainekset

  • Voimakkaat kermajuustot (esim.Ritari)
  • Englantilaiset cheddarjuustot
  • Sinihomejuusto (esim. Aura ja Aura Gold)
  • Voimakkaat hollantilaiset goudat
  • Briejuustot
  • Saaristolaisleipä ja Perunalimppuviipaleet
  • Taatelit
  • Viinirypäleitä
  • Siivutettua päärynää
  • Viikunahilloa
  • Lakkahilloa
  • Paahdettuja cashewpähkinöitä

Valmistusohjeet

  1. Juustotarjottimen esivalmisteluja voi tehdä jopa päivää aiemmin. Kermajuuston ja Goudan voi hyvin paloitella etukäteen, kunhan palaset on hyvin peitelty esim.kelmulla jääkaapissa.
  2. Myös viinirypäleet kannattaa pestä etukäteen ja leikata saksilla tertut sopivan kokoisiksi.
  3. Leipäviipaleet voi puolittaa tai tarjoilla kokonaisina viipaleina.
  4. Homejuustot on hyvä paloitella vasta viime hetkellä tai ne voi laittaa myös isompina paloina, jolloin jokainen voi juustoveitsellä leikata sopivan kokoisen palan itselleen.

Leipäsuositus

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ