Ruis clubi

Resepti

Club kerrosvoileipä muuttuu suomalaiseksi maukkaan ja terveellisen ruislimpun saattelemana. Kanaa, pekonia, salaattia ja tomaattia ruislimppuviipaleiden välissä takaa aidon makunautinnon. Lisänä vielä kaalisalaattia, tämä maistuu takuulla koko kansalle!

Alempi kerros

paistettua pekonia
basilikaa
kypsennettyä kananrintafilettä

Ylempi kerros

tomaattiviipaleita
lehtisalaattia

Voitele ruislimppuviipaleet tuorejuustolla ja kokoa kerrosvoileipä edellämainituilla aineksilla. Nautitaan cole slaw -salaatin kera!

Cole slaw -salaatti

200 g valkokaalia
70-100 g täysrasvaista majoneesia
40 g porkkanaa

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja raasta porkkana joukkoon. Sekoita majoneesi salaattiin ja mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria.

Vinkki! Ruis clubi toimii lounasvaihtoehtona tai nälkäisen koululaisen eväänä jääkaapissa!

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Ruislimppu