Muikkuleipä

Resepti

Viikonlopun voileipävinkki toimii esimerkiksi saunapalana oikein hyvin. Friteeratut muikut maistuvat varmasti maalaisruislimppuviipaleen kanssa!

Täyte (10:lle leivälle)

5 kpl keitettyä kananmunaa
½ dl shalottisipulia pilkottuna
½ dl ruohosipulia pilkottuna
⅓ dl tilliä pilkottuna
½ dl turkkilaista jugurttia
¾ dl täysmajoneesia
½ sitruunan kuori
suolaa ja pippuria

Sekoita pilkotut ainekset keskenään ja raasta sitruunankuori joukkoon. Lisää jugurtti ja majoneesi. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla. Laita rucolaa tai salaattia ruislimppuviipaleen päälle ja sitten reilusti täytettä. Kokoa viimeiseksi friteerattuja muikkuja täytteen päälle, varaa näitä 2-3 kpl/voileipä. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Ruislimppu