Makkaraleivät

Resepti

Lämpimät voileivät lämmittävät mukavasti mieltä, kun ilmat ovat vielä viileät. Uotilan uunimakkaraleipä on ruokaisa eväs, vaikkapa saunan jälkeen.

Makkaraleipä 4:lle

4 viipaletta maalaisruislimppua
4 rkl täysmajoneesia
2 makkaraa
8 kpl marinoituja minipaprikoita tai kirsikkatomaattia
4 siivua emmentaljuustoa (tai raastetta)

Levitä ruislimppuviipaleet uuninpellille ja voitele ne majoneesilla. Asettele paprikat tai tomaatit leivän päälle, sekä halkaistut makkarat niiden viereen. Kuorruta nämä emmentaljuustolla ja paista leipiä n. 8-10 minuuttia 180 asteisessa uunissa. Nautintoa täydentämään voit lisätä halutessasi vielä sinappia leivän päälle.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Ruislimppu