Makkaraleivät

Makkaraleivät

Lämpimät voileivät lämmittävät mukavasti mieltä, kun ilmat ovat vielä viileät. Uotilan uunimakkaraleipä on ruokaisa eväs, vaikkapa saunan jälkeen.

  • Iltapala
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

4 annosta
  • viipaletta maalaisruislimppua4
  • täysmajoneesia4 rkl 
  • makkaraa
  • marinoituja minipaprikoita tai kirsikkatomaattia8 kpl
  • siivua emmentaljuustoa (tai raastetta)4

Valmistusohjeet

  1. Levitä ruislimppuviipaleet uuninpellille ja voitele ne majoneesilla. Asettele paprikat tai tomaatit leivän päälle, sekä halkaistut makkarat niiden viereen.
  2. Kuorruta nämä emmentaljuustolla ja paista leipiä n. 8-10 minuuttia 180 asteisessa uunissa. Nautintoa täydentämään voit lisätä halutessasi vielä sinappia leivän päälle.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ MAALAISRUISLIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ