Kampasimpukkaleipä hernevoin ja mangomajoneesin kera

Resepti

Alkupala kahdelle. Hernevoi viimeistelee ja mangomajoneesi pyöristää simpukkaleivän makua. Sopii myös juhlaan tarjottavaksi.

Uotilan Ruislimppu leipäviipale 2kpl
Levite
Kampasimpukkaa (pakaste) n. 6kpl
Voita simpukoiden paistamiseen
Hernevoi
Mangomajoneesi (majoneesi ja mangosose)
Tuoretta itua
Tuoretta mietoa chiliä
Mausta suolalla.

Hernevoi:
Säilykeherneitä suolaliemessä
Suolaa ja mustapippuria
Balsamico etikkaa (vähän)
Hunajaa
Öljyä

Mangomajoneesi: Lisää majoneesin joukkoon mangososetta sekä suolaa.

Aloita hernevoin teko soseuttamalla kaikki ainekset keskenään ja maista maku. Mausta tarvittaessa.

Siirry kampasimpukoihin. Kampasimpukat kypsyvät pannulla muutamassa minuutissa. Varo kypsentämästä liikaa. (Lue myös pakkauksen ohje). Käytä voita, jotta saavat kauniin ruskean pinnan. Mausta suolalla.

Levitä voita leivälle. Asettele seuraavaksi paistetut kampasimpukat ja pursota hernevoi. Lisää lopuksi mangomajoneesi ja tuoretta chiliä antamaan lisää luonnetta.

Limppusuosituksemme
Ruislimppu