Vuohenjuustotoast

Vuohenjuustotoast

Lämmin Perunalimppu-vuohenjuustotoast maistuu välipalana ja ruokaisen lounaan siitä saa yhdessä salaatin kera.

  • Munaton
  • Perunalimppu
  • Salaatti

Ainekset

2 annosta
  • Vuohenjuustoa
  • Ananasviipaleita
  • Basilikaa
  • Punasipulisiivuja (ohuita)
  • Oliiviöljyä ja mustapippuria
  • broilerin koipireisi1 kpl 
  • avokado
  • artisokan sydämiä½ prk 
  • Granny Smith omena
  • Sitruunaa
  • Salaattisekoitusta

Valmistusohjeet

  1. Laita kaikki ainekset Perunalimppuviipaleen väliin annetussa järjestyksessä, jolloin sipuli tulee päällimmäiseksi. Mausta pippurilla ja oliiviöljyllä, (samalla öljy pehmentää sipulia kypsennyksen aikana). Laita toinen viipale kultakauraa kootun leipäviipaleen päälle ja paahda toasterissa. Voit myös paahtaa leivän uunin ylävastuksilla (220°C), jolloin siihen menee muutama minuutti.
  2. Riivi koipireidestä liha. Kuori omena ja avokado. Pilko ne ja purista päälle hieman sitruunamehua, jottei omena ja avokado tummu.
  3. Paloittele artisokat neljään osaan ja sekoita kaikki salaattiainekset keskenään. Nauti yhdessä kultakauratoastin kera. Salaatinkastikkeena voit käyttää sitruunavinegrettiä tai oliiviöljyä.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ